DRITA

DRITA

 

Dirigjent:

Oliver Ballaburski

Solist:

Stanko Madiq – violinë (Serbi/ Gјermani)

 

Programi:

P. Vasks: “Distant light” Koncert violine dhe orkestre nr. 1 *premierë

***

P.I. Tchaikovsky: Simfonia nr. 4 në F minor, Op. 36

 

Следни настани