KONTAKTI

Filarmonia e Republikës së Maqedonisë së Veriut
Bulevardi “Goce Dellçev” nr. 2,
1000 Shkup

e-mail: contact@filharmonija.org.mk
Tel: +389(0) 2 3118 450
Faks: +389 (0) 2 3165 753

Për komunikim dhe informacion të drejtpërdrejtë, ju lutemi plotësoni formularin, ose kontaktoni direkt në adresat

tona të e:mail adresat dhe detajet e kontaktit

Dhënia me qira e objektit

e-mail: zoran.stevanoski@filharmonija.org.mk

Telefoni kontaktues:  +389 (0) 75 302 112

Biletara

e-mail: bileti@filharmonija.org.mk

Telefoni kontaktues: +389 (0) 2 3238 182; ‎
+389 (0) 71 393 282;

(Biletara e Filarmonisë së Maqedonisë gjendet përballë Shkollës së Muzikës “Ilija Nikolovski – Luj”)

Orari i punës nga e hëna në të premte 10:00-20:00; Të shtunën nga ora 10:00-14:00.

LISTA PËR KONTAKT

Drejtor

Angelina Dimoska

Produksioni muzikor

Simona Gajdovska

Asistent i produksionit

simona.gajdoska@filharmonija.org.mк

Tina Ivanova

Asistent i produksionit

tina.ivanova@filharmonija.org.mk

Meri Crvenkovska

Asistent i produksionit dhe marketingut

marketing@filharmonija.org.mk

Kristina Ançeva

Asistentente në marketing

contact@filharmonija.org.mk

Miranda Haxhiq Ademi

arkivist muzikor notator

nototekamiranda@gmail.com

Dijana Imeri Ilkoska

music archivist, Librarian

nototeka@filharmonija.org.mk

 

 

Jana Bojoviq

arkivist muzikor notator

nototeka@filharmonija.org.mk

 

AUDIO DHE VIDEO PRODUKSIONI

Xhijan Emin

Udhëheqës i Departamentit të Audio dhe Video Produksionit

dzijan@filharmonija.org.mk

Angel Qosev

Mjeshtër i zërit

 

Angel Spiroski

Mjeshtër i zërit

angel.spiroski@filharmonija.org.mk

FINANCA DHE KONTABILITET

Anita Petrovska Trajçeva

Udhëheqës i financave-Kontabilist përgjegjës

anita.petrovska@filharmonija.org.mk

Aleksandar Bezhaniq

Kontabilist

smetkovodstvo@filharmonija.org.mk

Nikolina Koroshovska

Arkëtar

Valentina Ivanovska

Shitëse e biletave

bileti@filharmonija.org.mk

Elena Spasovska

Shitëse e biletave

PUNË ADMINISTRATIVE DHE RESURSE NJERËZORE

Katerina Dojçinovska

Këshilltare për çështje administrative të përgjithshme dhe juridike

katerina.smiceska@filharmonija.org.mk

Igor Dimevski

Këshilltar i lartë për resurse njerëzore

hr@filharmonija.org.mk

Klementina Kolovska

Arkivues

arhiva@filharmonija.org.mk

PUNËT SKENIKEDHE MIRËMBAJTJA E PËRGJITHSHME

Zoran Stevanoski

koordinator për çështjet e përbashkëta dhe siguria

zoran.stevanoski@filharmonija.org.mk

Ivana Ristevska

Sistemet e IT

ivana.ristevska@filharmonija.org.mk

Ilija Tarçugovski

Mjeshtër i dritës

Safet Latifovski

Punëtor i skenës

Bajram Musliu

Punëtor i skenës

Dejan Serafimovski

Nikoqir-korrier

Perica Mihajllovski

Punëtor i skenës

Sonja Velkoviq

Pastruese

Brankica Petrevska

Pastruese

Brankica nikollovska

Pastruese

SI TË NA GJENI

Me veturë

Ju lutemi shfrytëzoni parkingun nëntokësor të Operës dhe Baletit të Maqedonisë

Me biçikletë

Perballë hyrjes kryesore dhe administrative ka numër të kufizuar të vendeve për parkimin e biçikletave, si dhe disa vende përpara shkollës së Muzikës “Ilija LLuj”

Me autobus

Stacioni më i afërt i autobusit ndodhet në rrugën Filipi i dytë Maqedonas ku ndalen autobusat me numër rendor 16, 17а, 26, 50 dhe 57

Skip to content