Контакт

Филхармонија на Република Северна Македонија
Бул „Гоце Делчев“ бр. 2,
1000 Скопје

e-mail: contact@filharmonija.org.mk
Тел: +389(0) 2 3118 450
Факс: +389 (0) 2 3165 753

За директна комуникација и информации ве молиме пополнете го формуларот,
или контактирајте директно на нашите е/маил адреси и контакт детали

Изнајмување на објектот 

e-mail: zoran.stevanoski@filharmonija.org.mk

Контакт телефон +389 (0) 75 302 112

Билетара

e-mail: bileti@filharmonija.org.mk

Контакт телефон +389 (0) 2 3238 182; ‎
+389 (0) 71 393 282;

(Билетарницата на Македонската филхармонија се наоѓа спроти Музичкото училиште “Илија Николовски – Луј”)

Работно време од понеделник – петок 10:00-20:00 часот; сабота од 10:00-14:00 часот.

 

Листа за контакт

Директор

Тина Иванова

Тина Иванова е родена во 1976 година во Скопје. Дипломира на Факултетот за музичка уметност во Скопје на отсекот по музикологија во класата на проф. Сотир Голабовски.

Музичка продукција

Симона Гајдоска

асистент во продукција

simona.gajdoska@filharmonija.org.mк

 

Мери Црвенковска

асистент во продукција и маркетинг

marketing@filharmonija.org.mk

Ангелина Димоска

советник за односи со јавност и маркетниг

angelina.dimoska@filharmonija.org.mk

Кристина Анчева

асистент во маркетинг

contact@filharmonija.org.mk

Миранда Хаџиќ Адеми

музички архивар нототекар

nototekamiranda@gmail.com

Дијана Имери Илкоска

музички архивар нототекар

nototeka@filharmonija.org.mk

Јана Бојовиќ

музички архивар нототекар

nototeka@filharmonija.org.mk

Аудио и видео продукција

Џијан Емин

Раководител на одделение за аудио и видео продукција

dzijan@filharmonija.org.mk

Ангел Ќосев

тон мајстор

Ангел Спироски

тон мајстор

angel.spiroski@filharmonija.org.mk

Ален Хаџи - Стефанов

тон мајстор

Антоние Весковски

соработник за сценско музичка дејност

Сценски работи и општо оддржување

Зоран Стеваноски

координатор за заеднички работи и безбедност

zoran.stevanoski@filharmonija.org.mk

Ивана Ристевска

ит системи

ivana.ristevska@filharmonija.org.mk

Илија Тарчуговски

светло мајстор

Сафет Латифовски

сценски работник

Бајрам Муслиу

сценски работник

Дејан Серафимовски

Домаќин – курир

Перица Михајловски

сценски работник

Соња Вељковиќ

хигиеничар

Бранкица Петревска

хигиеничар

Бранкица Николовска

хигиеничар

Финансии и Сметководство

Анита Петровска Трајчева

Раководител на финансии – Одговорен сметководител

anita.petrovska@filharmonija.org.mk

Александар Бежаниќ

сметководител

smetkovodstvo@filharmonija.org.mk

Николина Корошовска

благајник

Валентина Ивановска

билетопродавач

bileti@filharmonija.org.mk

Елена Спасовска

билетопродавач

Административни работи и човечки ресурси

Катерина Дојчиновска

Советник за административни, општи и правни работи

katerina.smiceska@filharmonija.org.mk

Игор Димески

Виш соработник за човечки ресурси

hr@filharmonija.org.mk

Клементина Коловска

Архивар

arhiva@filharmonija.org.mk

Како да нé најдете

Со Автомобил

Ве молиме користете го подземниот паркинг на Македонска Опера и Балет

Со Велосипед

Пред главниот и административниот влез има лимитиран број на места за паркирање на велосипеди, како и неколку места пред Музичкото училиште "Илија Николовски - Луј"

Со Автобус

Најблиската автобуска станица се наоѓа на улицата Филип Втори Македонски, каде застануваат автобусите со реден број 16, 17а, 26, 50 и 57

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content