ФИЛХАРМОНИЈА ПОЧНА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

ФИЛХАРМОНИЈА ПОЧНА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

Филхармонија на РСМ со радост најавува дека почна онлајн продажба на билети кои директно можат да се купат на нашата веб-страница.

Продажбата на онлајн билетите, завршува 24 часа пред почетокот на настанот. 

Сите љубители на музиката, посетителите на настаните на Филхармонија, можат да купат билет преку веб-страницата на Филхармонија каде што и можат да се информираат за условите и за начините на купување.

Настаните во новата концертна сезона 2019/2020 се веќе објавени и можат да се погледнат овде.