КОНЦЕРТОТ „КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ“ ПОМЕСТЕН ВО МЕСЕЦ МАЈ

КОНЦЕРТОТ „КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ“ ПОМЕСТЕН ВО МЕСЕЦ МАЈ

Од оправдани здравствени причини, концертот „Кодот на Березовски“ е презакажан за 30.05.2019. Камерниот концерт со Борис Березовски е презакажан за претходниот ден, 29.05.2019.
Со почит,
Македонска филхармонија