ZGJIMI

ZGJIMI

Dirigjent:

Benxhamin Shvarc (Izrael/SHBA)

Solist:

Barnabash Kelemen – violinë (Hungari)

 

Programi:

B. Bartok: Koncert violine dhe orkestre nr. 2 BB117

S.Prokofjev: Suita „Romeo dhe Xhulia“ Op.64

 

Следни настани