SHKËNDIJË

SHKËNDIJË

 

Dirigjent:

Daniell Rajskin (Rusia)

Solist:

Roman Simoviq – violinë

 

Programi:

A.Schnittke: “Polyphonic Tango”

M.Roza: Koncert violine dhe orkestre *premierë

А. Gllazunov: Simfonia nr.5

Следни настани