PASTËRTIA

PASTËRTIA

 

Dirigjent:

Emill Tabakov (Bullgari)

Solist:

Tatiana Koleva – perkusion (Holandë/Bullgari)

Programi:

Е. Tabakov: Gitamalya- koncert për marimba dhe orkestër *premierë

L.V. Bethoven : Simfonia nr . 2 në D – dur, op.36

Следни настани