PAFUNDËSIA

PAFUNDËSIA

Dirigjent:

Najden Todorov  (Bullgari)

Solist:

Albena Danbaillova – violinë (Bullgari/Austri)

 

Programi:

Ј. Brams: Koncert violine dhe orkestre në D major, Op. 77

А. Dvorzhak: Simfonia nr. 9 në E minor, Op. 95

 

Следни настани