ODYSSEY

ODYSSEY

Dirigjent:

Kristijan Rajf (Gjermani)

Solistë:

Afrodite Patoulidou – soprano (Greqi)

 

Programi:

J.Sibelius: “Luonnotar“ op. 70

J.Sibelius: Këngë për zë dhe orkestër (përzgjedhje)

J.Sibelius: Simfonia nr. 5

 

Следни настани