HARMONIA

HARMONIA

Dirigjent:
Manuel Hernandez – Silva (Venezuela/Spanjë)

Solist:
Dragan Gjorgjeviq – violonçel (Serbi)

Programi:

F. Gulda: Koncert për violonçel dhe orkestër frymore , op. 129

***

L. Bernshtajn : Valle Simfonike “Historia nga ana e perëndimit “

XH. Gershvin: Poema simfonike “Një amerikan në Paris “

Следни настани