FRYMËZIM

FRYMËZIM

 

Dirigjent:

Konrad Van Alfen (Holandë )

Solist:

Daniel Roland – violinë (Angli/ Holandë)

Maja Bogdanoviq – violonçel  (Serbi)

 

Programi:

Ј. Brams: Koncert violine dhe violonçeli në A minor, Op.102

S.Rahmanjinov: Simfonia nr.2 në E-minor, op.27

Следни настани