ATDHEU

ATDHEU

 

Dirigjent:

Sasho Tatarçevski

Solist:

Bojan Ilkoski – violinë

 

Programi:

N. Paganini: Koncert violine dhe orkestre nr. 1 në D-dur Op.6

R. Schumann: Simfonia nr. 4 në minor, vep.120

Следни настани