FILLIMI

FILLIMI

Dirigjent:
Manuel Hernandez – Silva (Venezuelë)

Solist:
Robert Laktosh – violinë (Serbi)

Programi:

Ј. Sibelius: Koncert violine dhe orkestre në de-mol, op.47

***
V. Kalinikov: Simfonia nr.1 në ge-mol

Следни настани