FILLIMI

FILLIMI

Dirigjent:

Alfonso Scarano (Itali)

Solist:

Zdravko Angellov – klarinetë

 

Programi:

М. Мusorgski: Poemë simfonike „ Nata e kodrës së zhveshur “
Ј.Brams: Soneti nr .1 për klarinetë dhe orkestër simfonike , arr. L. Berio *shfaqje premierë
М. Мusorgski: Suitë “Piktura nga një ekspozitë “

Следни настани