BURIMI

BURIMI

 

Dirigjent:

Borjan Canev

Solist:

Goce Zllatev – piano

Leonardo Dimoski – violinë

Magdalena Drmaç – violonçel

 

Programi:

B. Brith: Young person’s guide to the orchestra Op.34

L. Boëllmann: Variacion simfonik për violonçel dhe orkestër solo, op. 23

S. Rahmanjinov: „Rapsodi mbi një temë nga Paganini“Op.43

 

Следни настани