ЗАЕДНО

ЗАЕДНО

Диригент:
Солисти:

Диригент:

Конрад Ван Алфен (Холандија)

Солисти:

Софи Хајнрих – виолина (Австрија)

Mихе Рио   – виолончело (Кореа)

Марија Вршкова – пијано

 

Програма:

Л.В.Бетовен: Концерт за виолина, виолончело и пијано во Це-дур, оп.56

Х. Берлиоз: „Фантастична симфонија“, оп. 14

Следни настани