ВДАХНОВЕНИЕ

ВДАХНОВЕНИЕ

Диригент:
Солисти:

Диригент:

Конрад ван Алфен (Холандија)

Солисти:

Даниел Роланд – виолина (Англија/Холандија)

Маја Богдановиќ – виолончело (Србија)

 

Програма:

Ј. Брамс: Концерт за виолина и виолончело во а-мол, оп.102

С. Рахмањинов: Симфонија бр.2 во е-мол, оп.27

Следни настани