ДЕЈАН ГАВРИЌ

Дејан Гавриќ, флејта Дејан Гавриќ е роден во Белград, во 1966 година. Започнал да свири флејта на 11 години, а својот прв концерт го имал само една година подоцна. Од 1984 до 1988 година студира на Факултетот за музичка уметност во Белград. Откако ќе добие стипендија за студии во Есен, станува студент во класата на […]

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content