ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА НАРЕЧЕНА ЗЕМЈА

ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА НАРЕЧЕНА ЗЕМЈА

Диригент:
Солисти:

Диригент: Ангел Спироски
Солисти: Ивана Мазнејкова – пијано
Ана Мазнејкова – пијано

Програма: К. Сен-Санс: „Карневал на животни“
П. Шикл: “А zoo called earth”
Аниматор: Бобан Алексоски
Режија: Тамара Стојаноска
Театар „Златен Елец“
Визуелизација и анимација: Иван Коминовски

Следни настани