МАГИЈАТА НА ШОПЕН

МАГИЈАТА НА ШОПЕН

Солист:
Кристијан Каровски

Солист: КРИСТИЈАН КАРОВСКИ

 

Програма:

Ф. Шопен: Соната бр. 2 b moll op.35

-Grave – Doppio movimento

-Scherzo

-Marche funèbre

-Finale: Presto

 

Етиди

Оп.10 бр.1

Оп.10 бр.2

Оп.25 бр.1

Оп.25 бр.6

Оп.25 бр. 12

 

Ноктурно оп.9 бр.2

Валс оп.64 бр.2

Скерцо бр.3 op.39

 

Мазурка оп.17 бр.4

Мазурка оп.63 бр.3

Полонеза оп.53 As dur

Следни настани