ФУЗИЈА

ФУЗИЈА

Солист:
Дино Имери
Солист:

Стојан Димов – кларинет, саксофон

Дино Имери – пијано

Маја Поповиќ – пијано

Нинослав Димов – саксофон

 

Програма:

Феликс Менделсон – Концертна пиеса бр.2.оп. 114

Роберт Шуман – Романса бр.1

Благој Цанев – Соната ин Ес за кларинет и пијано – адап. Н.Димов

Лајош Дудаш – Кончертино -омаж на Арти Шо

Бела Ковач – A ла фламенко

Антониo Паскули – Le Api

Бела Ковач – Ich Begrüsse Sie, Herr Johan Strauss!

Mарк Ејшен – Кантилена и танц

Следни настани