СВЕТЛИНА

СВЕТЛИНА

Диригент:
Солист:
Станко Мадиќ

Диригент:

Оливер Балабурски

Солист:

Станко Мадиќ – виолина (Србија/Германија)

 

Програма: 

П. Васкс: “Distant light” Концерт за виолина и оркестар бр. 1 *премиерна изведба во Македонија

****

П.И. Чајковски: Симфонија бр. 4 во ф-мол, оп.36

 

Следни настани