КРУГ

КРУГ

Диригент:
Солист:
Филипа Бојл

Диригент:

Николас Чалмерс (Англија)

Солист:

Филипа Бојл – сопран (Англија)

Хор „Про Арс“

 


*Хорот го подготви: Сашо Татарчевски

Програма:

„Лак“ од серијалот „Декалог“
„Лакримоса“ од „Реквием за мојот пријател“ – сопран: Филипа Бојл
„Модна ревија“ од филмот „Три бои: Црвено“
„Конечно дома“ од филмот „Три бои: Бело“
„Прошетка низ градината “ од филмот „Тајната градина“
„Декалог 1“ од серијалот „Декалог“
„Декалог 2“ од серијалог „Декалог“
„Концертот на Ван ден Буденмаер“ од филмот „Двојниот живот на Вероника“ – сопран: Филипа Бојл
„Доминик се обидува да си оди дома“ од филмот „Три бои: Бело“
„Денес ми е роденден“ од филмот „Три бои: Црвено“
„Нимфеа“ од серијалот „Декалог“ – сопран: Филипа Бојл
„Крај“ од филмот „Три бои: Бело“
„Песна за обединување на Европа“ од филмот „Три бои: Сино“ – сопран: Филипа Бојл

Следни настани