ТАТКОВИНА

ТАТКОВИНА

Диригент:
Солист:
Бојан Илкоски

Диригент:

Сашо Татарчевски

Солист:

Бојан Илкоски – виолина

 

Програма:

Н. Паганини: Концерт за виолина и оркестар бр. 1 во Де-дур, оп.6

Р. Шуман: Симфонија бр. 4 во де-мол, оп.120

 

Следни настани