ИСКОН

ИСКОН

Диригент:
Солист:
Роберт Лакатош

Диригент:
Мануел Хернандез – Силва (Венецуела)

Солист:
Роберт Лакатош – виолина (Србија)

Програма:

Ј. Сибелиус: Концерт за виолина и оркестар во де-мол, оп.47

***

В. Калиников: Симфонија бр. 1 во ге-мол

Следни настани