Оркестарот брои повеќе од 90 музичари кои со својата изведба го синтетизираат и унапредуваат интегралниот звук, креирајќи автентичен симфониски музички израз.

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content