ПРАВИЛНИК И ПРОГРАМА ЗА АУДИЦИИ НА МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

ПРАВИЛНИК И ПРОГРАМА ЗА АУДИЦИИ НА МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

Правилникот и програмата за престојните аудиции на Македонска филхармонија можете да ги погледнете овде.