THE BEATLES AND QUEEN

THE BEATLES AND QUEEN

Солист:
Скопски Брас Квинтет
(Александар Илијевски – труба, Вилијам Бараковски – труба, Благоја Василевски – хорна, Никола Ристевски – тромбон, Александар Ниниќ – туба)
Програма: The Beatles и Queen

Следни настани