PER ASPERA AD ASTA

PER ASPERA AD ASTA

Диригент:
Солист:
Дмитри Маслеев

Диригент: Габриел Бебешелеа (Романија)

Солист: Дмитри Маслеев – пијано (Русија)

Солист на труба: Драганчо Младеноски

Програма:

Д. Шостакович: Пијано концерт за труба и оркестар

Д. Шостакович: Камерна симфонија оп. 110а

Следни настани