ЛЕЗЕТ

ЛЕЗЕТ

Диригент:
Солист:
Александар Иванов

Диригент: Борјан Цанев
Солист: Александар Иванов – виолина

Програма:

Р. Аврамовски: Психофонија бр.1
Е.В. Корнголд: Концерт за виолина и оркестар во Д-дур, оп.35

*********

А.Шнитке: Гогољ суита

*по повод 80 години од раѓањето на композиторот

Следни настани