БОЈАТА НА БАСОТ

БОЈАТА НА БАСОТ

Диригент:
Солист:
Ѓорѓи Цинциевски 

Диригент: Сашо Татарчевски

Солист: Ѓорѓи Цинциевски – контрабас

Програма:

Д. Андовска: “FairVent” (за гудачки оркестар, перкусии и фиксен медиум)

Н. Рота: “Divertimento Concertante” за соло контрабас и оркестар

И. Стравински: „Жар птица“

Следни настани