ЧИСТИНА

ЧИСТИНА

Диригент:
Солист:
Татиана Колева

Диригент:

Емил Табаков (Бугарија)

Солист:

Татиана Колева – перкусии (Холандија/Бугарија)

 

Програма:

E. Tабаков:  Концерт за маримба, вибрафон и тапан *премиерна изведба

Л.В. Бетовен: Симфонија бр. 2 во Д – дур, оп.36

Следни настани