ХИПНОЗА

ХИПНОЗА

Диригент:
Солист:
Марија Ѓошевска

Програма:

Р. Штраус: Серенада за дувачи оп. 7

С. Рахмањинов: Концерт за пијано и оркестар бр. 2

М. Карлович: Серенада за гудачи оп. 2

Следни настани