ФРЕСКИ

ФРЕСКИ

Диригент:
Солист:
Јеол Еум Сон

Диригент: Сашо Татарчевски

Солист: Јеол Еум Сон (пијано)

 

Програма:

К. Сен Санс – Пијано концерт бр. 2

Б. Ивановски – Фрески

К. Сен Санс – Танцот на мртвите

Следни настани