ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО

ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО

Диригент:

Филхармонија на отворено!

Оркестар на Филхармонија
Хор: „ПроАрс“ (Диригент: Сашо Татарчевски)
Бенд: Александар Поп Христов – гитара; Зоран Костадиновски – гитара; Иван Бејков – бас; Гоце Стевковски – тапани
Аранжмани/диригирање: Џијан Емин

Популарни теми од сферата на поп-рок и панк-музиката: „Рејдиохед“, Ник Кејв, „Бисти Бојс“, „Продиџи“, „Нирвана“, „Секс Пистолс“, „Клеш“, Џими Хендрикс, „Ролинг Стоунс“, „Пинк Флојд“, Дејвид Боуви, „Рамштајн“…

Концертот е во соработка со Град Скопје и Младинскиот културен центар.

Следни настани