ТАНЦИТЕ НА „КУАРЕМ КВАРТЕТ“

ТАНЦИТЕ НА „КУАРЕМ КВАРТЕТ“

(Камерна сала)

„Куарем квартет“:

Rodrigo Bauzá – виолина

FEDERICO NATHAN – ВИОЛИНА

Olivier Samouillan – виола

GUILLAUME LATIL – ВИОЛОНЧЕЛО

Промоција на новиот албум „DANZAS“ заедно со врвната перкусионистка Natascha Rogers! Албум исполнет со танцувачки мелодиски форми и многу емоции…

Следни настани