СО ДИЗНИ НИЗ СВЕТОТ

СО ДИЗНИ НИЗ СВЕТОТ

Диригент:
Диригент:
Македонската филхармонија, на 20 декември со почеток во 19 часот, ќе одржи концерт за деца со наслов „Со Дизни низ светот“!
Станува збор за концерт на кој оркестарот на Македонската филхармонија, под диригентство на Тимоти Редмонд од Велика Британија, ќе ја изведе музиката од најубавите и најпознатиоте филмови на „Дизни“, која ќе биде проследена и со соодветни видео-анимации.
Концертот е соодветен за деца над 6 години.

Следни настани