СЕЌАВАЊЕ – 11 МАРТ

СЕЌАВАЊЕ – 11 МАРТ

Диригент:

 

Диригент: Бисера Чадловска

Хор мајстор: Ѓургица Дашиќ

Режисер: Трајко Јордановски

Хорот на Национална опера и балет

Концертот е во соработка со НОБ

Следни настани