СЕВЕР И ЈУГ

СЕВЕР И ЈУГ

Диригент:
Солист:
Евгениј Судбин
К. Нилсен: Увертира „Маскарада“
Е. Григ: Концерт за пијано и оркестар оп. 16
Х. Турина: „Процесија на росата “ оп. 9
М. Равел: Шпанска рапсодија

Следни настани