РЕЦИТАЛ НА МАРТИН ДИМИТРОВ И ДИНО ИМЕРИ

РЕЦИТАЛ НА МАРТИН ДИМИТРОВ И ДИНО ИМЕРИ

Солисти:
Фото: Владо Србиноски
Програма:
А. Дворжак – Сонатина за виолина и пијано, оп. 100
С. Прокофјев – Соната за виолина и пијано бр. 2, оп. 94bis
Ј. Брамс – Соната за виолина и пијано бр. 1, оп. 78

Следни настани