ПОВРЗУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ

Диригент:
Солист:
Рафаел Агире

Диригент:

Бисера Чадловска

Солист:

Рафаел Агире (Шпанија) – гитара

 

Програма:

Џ. Пучини: Интермецо од операта „Манон Леско“

Х. Родриго: Концерт за гитара „Аранхуез“

****

Ф. Менделсон: Симфонија бр. 4 „Италијанска“ во А – дур, оп. 90

 

Следни настани