ПЕТ СТАВА ВО ДУР

ПЕТ СТАВА ВО ДУР

Диригент:
Солист:
Андреј Гугнин
Програма:
З. Кодај: Марошек танци*
Ф. Лист: Концерт за пијано и оркестар бр.2
П. И. Чајковски: Симфонија бр. 3
*премиерна изведба во Македонија

Следни настани