ОМАЖ ЗА САША НИКОЛОВСКИ – ЃУМАР

ОМАЖ ЗА САША НИКОЛОВСКИ – ЃУМАР

Диригент:
Солист:
Дино Имери

Диригент: Вања Ѓумар Николовски (Македонија/САД)

Солист: Дино Имери – пијано

Програма:

С. Рахмањинов –  Концерт за пијано и оркестар бр.3

С. Рахмањинов – Симфониски танци

Следни настани