ЛАУРЕАТИ

ЛАУРЕАТИ

Диригент:
Солист:
Даниел Харитонов

A. Dvorak: Увертира „Карневал“

F. Liszt: Концерт за пијано и оркестар бр. 1, S124

J. Sibelius: Симфонија бр.2, оп.43

Следни настани