КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

Диригент:
Солист:
Борис Березовски
Програма:
С. Прокофјев: Концерт за пијано и оркестар бр. 1
Д. Шостакович: Концерт за пијано и оркестар бр. 2
А. Бородин: Симфонија бр. 2

Следни настани