КАМЕРЕН КОНЦЕРТ

КАМЕРЕН КОНЦЕРТ

Солист:
Борис Березовски
(Анна Кондратенко – виолина, Владимир Костов – виолина, Бојан Талески – виола, Александар Котевски – виолончело)
Програма:
Р. Шуман: Пијано квинтет оп. 44
А. Балакирјев: „Исламеј“ оп. 18
Е. Григ: 6 Лирски пиеси оп. 54

Следни настани