ДИСТОПИЈА

ДИСТОПИЈА

Солист:
НИКОЛОВ-ИВАНОВИЌ УНДЕКТЕТ

Лука Игњатовиќ – алт саксофон, флејта
Кристијан Млачак – тенор, сопран саксофон
Лео Геди – баритон саксофон, бас кларинет
Оливие Лене – труба
Милан Роксандиќ – хорна
Себастиен Ладо – тромбон
Милош Будимиров – туба
Ное Клерк – хармоника, акордина
Владимир Николов – пијано
Михаил Иванов – контрабас, бас гитара
Срѓан Ивановиќ – тапани

Следни настани