КАЛЕИДОСКОП

КАЛЕИДОСКОП

Солист:
ДЕЈАН ГАВРИЌ

Диригент: Најден Тодов (Бугарија)

Солист: Дејан Гавриќ – флејта

 

Програма:

М. Мусоргски: Слики од изложба

К. Ф. Е. Бах: Концерт за флејта и оркестар d moll Wq. 22

Следни настани