КАДИФЕ

КАДИФЕ

Диригент:
Солист:
Шaрон Кам
Диригент:
Солист:

Диригент: Конрад ван Алфен (Холандија)
Солист: Шaрон Кам – кларинет (Израел/Германија)

Програма:

А . Копланд: Kонцерт за кларинет и оркестар

***

А.Копланд: Симфонија бр.3

Следни настани